12 Mayıs 2014 Pazartesi

Skrotbil - Skrotbiler - Skrotpramie

Ring og få en god skrotpræmie

Hos skrotbilafhentning.dk har vi landets bedste skrotpræmie og samtidig er vi den eneste skrotbil opkøber som er statsautoriseret motorkontor. Det vil sige at vi omgående kan afmelde nummerpladen på dit køretøj.


Afhentning af skrotbil

Vi afhenter gerne din skrotbil på hele Sjælland og samtidig får du kontant afregning af skrotpræmie. Ring til os idag på 36451616 eller 22252183 for nærmere aftale om afhentning og skrotpræmie.

3 yorum:

  1. At komme af med en gammel bil er ikke så nemt som det ser ud .
    skrotbiler

    YanıtlaSil
  2. Excellent article! We are linking too this particularly great post onn our site.Keep up the great writing. Bedste Skrotpræmie

    YanıtlaSil
  3. Skrotbil & Skrotpræmie

    Skal du skrotte din bil og samtidig have en høj skrotpræmie, så kontakt os allerede idag. Din skrotbil kan enten indleveres i Valby eller vi kan også afhente din skrotbil på stort set hele København og Sjælland. Er du i tvivl om hvordan det foregår når du skal skrotte din bil, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med skrotbiler og vurderer fra gang til gang hvad din skrotbil er værd. Hvis din skrotbil stadivæk kan køre og er i nogenlunde stand, kan du enten sælge din skrotbil til os eller få repareret den og samtidig få et tilbud på at få din bil nysynet.
    www.skrotbilsafhentning.dk

    YanıtlaSil