12 Mayıs 2014 Pazartesi

ASB Damlama Sulama

Asb Yağmurlama ve damlama sulama firmamız kurulduğundan bu yana Tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu basınçlı damlama sulama sistemleri adı altında; yağmurlama sulama sistemleri, damlama sulama sistemleri, filtre sistemleri ve yeni nesil kaplinler üretimini yapmaktadır.

Ülkemizin önde gelen firmaları içerisinde yer alan firmamız ürettiği damlama sulama ürünleri ile ülkemizde basınçlı sulama sistemlerinin kullanılması ve yaygınlaşmasında öncü olmaktadır.

Ürünlerimizi hem bayi aracılığıyla hem de nihai tüketici olan çiftçilerimize ulaştırırken, suyun ehemmiyetli tüketimine katkıda bulunmaktadır.

Yaptığımız yenilikler ile birçok faydalı model, tasarım tescil ve patent belgelerine sahip olan firmamız 2010-2011 yılları arasında geliştirdiği plastik filtre sistemleri ile ilgili patent hakkına sahip olmuştur.

Ayrıca geçmiş yıllar içerisinde tasarımı tamamlanan ve çalışma prensibi belirlenen, sektörümüzde kaplin olarak veya polietilen boru bağlantı parçaları ve aksesuarları diye adlandırılan bağlantı parçaları toplam 9 farklı çapta ve 3 farklı basınç altında çalışabilecek şekilde tasarlanan ve yaklaşık 700 ün üzerinde ürün çeşidi ile bünyesinde oluşturduğu kalıp üretim tesislerinde, söz konusu ürünler ile ilgili kalıp üretimine başlamış ve ürettiği ürünlerin testlerini süreç içerisinde tamamlayarak, ürünlerin ticari olarak yurt içinde satışı başlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder